استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق

استعفای دسته جمعی اعضای شورای شهر مروست

استعفای دسته جمعی اعضای شورای شهر مروست اعضای شورای اسلامی شهر مروست در استان یزد به دلیل بی عدالتی در حوزه ارائه خدمات درمانی به مردم این شهرستان به صورت دسته جمعی از مسولیت خود استعفا دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا قانع، رییس شورای اسلامی مروست در خصوص استعفای دسته جمعی شورای اسلامی این شهرستان اظهار کرد: تبعیض و بی عدالتی در حوزه ارائه خدمات درمانی به مردم مروست اعضای شورای اسلامی ایران از مسئولیت خود استعفا دادند.

وی افزود: علی رغم اختصاص زمین شش هزار مترمربعی به سازمان تأمین اجتماعی استان یزد برای ایجاد درمانگاه، متأسفانه از سال ۸۹ تاکنون هیچ اقدام جدی در این باره انجام نشده و همین امر نارضایتی زیادی برای شهروندان مروستی ایجاد کرده است.

رئیس شورای اسلامی مروست به پیگیری‌های مکرر اعضای این شورا طی سال‌های مختلف برای ایجاد درمانگاه تأمین اجتماعی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: متأسفانه پیگیری‌ها و نامه نگاری‌های متعدد تا این کنون بی پاسخ مانده است.

قانع فاصله مروست تا مرکز استان را ۱۸۰ کیلومتر دانست و بیان کرد: با توجه به بعد مسافت این شهرستان تا مرکز استان و موقعیت جغرافیایی آن ایجاد مرکز بهداشتی و درمانی تأمین اجتماعی در آن ضروری است.

وی قرار گرفتن مدیریت بهداشت و درمان مروست زیر نظر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی را یکی از جدی‌ترین مطالبات مردم این شهرستان دانست و بیان کرد: بعد از دو سال از شهرستان شدن مروست هنوز هیچ اقدام جدی و موثری در حوزه درمانی آن انجام نشده است.

گفتنی است؛ بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت شهرستان مروست برابر با ۱۵٬۱۵۰ نفر است و شورای اسلامی این شهرستان پنج نفره است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار